Yılmaz’ın annesi “Aynur Sultan”ı son yolculuğuna uğurladı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Körfez Gazetesi sahibi Erdal Yılmaz’ın annesi “Aynur Sultan” son yolculuğuna gözyaşları ve dualarla uğurlandı…

Aynur Yılmaz kısa bir süre önce rahatsızlanması sonucu özel bir Emekli öğretmen Ferit Yılmaz’ın eşi, 3 çocuk annesi Aynur Yılmaz’ın cenazesi önce Modern Evler Mahallesi Şehit Bekir Çelik Caddesi No 69 adresinden ailesi ve sevenleri tarafından uğurlandı. Kadın Kolları Başkanlığı yaptığı CHP İlçe Binasının önünde Aynur Yılmaz için tören düzenlendi. Merhumenin yaşarken dile getirdiği isteği üzerine Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun ilçe teşkilatının önünde düzenlenen törene CHP Milletvekili Suzan Şahin, İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, Arsuz Belediyesi Eski Başkanı Nazım Culha,  sevenleri ve akrabaları ve partililer katıldı. Erdal Yılmaz burada annesi adına duygulu bir konuşma yaptı.

Parti önünde okunan duaların ardından kısa bir açıklama yapan CHP İskenderun ilçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, “Bizlerde çok emeği olan bir başkanımızı uğurluyoruz mekânı cennet olsun” ifadesinde bulundu.

Daha sonra Yılmaz, defnedilmek üzere Çankaya Mezarlığına götürüldü.  Buradaki törene önceki dönem Ak Parti Milletvekili Orhan Karasayar da katıldı. Bizde Ekogündem Gazetesi Ailesi olarak meslektaşımız Erdal Yılmaz’ın annesi Aynur Yılmaz’a Allahtan rahmet Yılmaz ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.