Kayra Şenocak Başkan Eryılmaz ‘ı Ziyaret Etti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Usta oyuncu Kayra Şenocak, Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz’ı ziyaret etti. Samandağ Belediyesi ve By Aslan Sanat Merkezi’nin katkılarıyla bugün saat 19:30’da By Aslan Sanat Merkezi’nde sahne alacak olan ‘’Seni Unutmak İstemedim ki’’ isimli tiyatro oyunu için Samandağ’a gelen Kayra Şenocak, Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Eryılmaz, bu tür kültür sanat çalışmalarını Samandağ’da daha fazla görmek istediklerini ifade ederek Samandağ’ın tanıtımına yapmış olduğu katkılardan dolayı Usta oyuncu Kayra Şenocak ‘a çiçek takdim etti.

 

Şenocak Samandağ Kadın Girişimi Kooperatifini Ziyaret Etti

Usta oyuncu Kayra Şenocak, Başkan Eryılmaz’ ı ziyaretinden sonra Samandağ ‘da ilk defa Kurulan Samandağ Belediyesi Kadın Girişimi Kooperatifi Üretimevi’ni ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Samandağ Belediyesi Meclis Üyesi Atiye Sönmez Erdoğdu ve By Aslan Sanat Merkezi kurucusu Yusuf Aslan da eşlik etti.

Usta oyuncu Şenocak, Samandağ’ da çok değerli bir projeye imza atıldığını ve bu çalışmaların Samandağ’ın ulusal platformda adını duyurmaya yönelik çok ciddi katkı sunacağını ifade ederek Samandağlı girişimci kadınların yapmış olduğu ürünleri inceledi.

Yapılan çalışmaları çok başarılı bulan Şenocak, Samandağ Belediyesi Meclis Üyesi Atiye Sönmez Erdoğdu ‘ya misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.