TGC’nin “en iyi haber ödülü” Serpil Korkmaz’ın

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) ile Konrad Adenauer Stiftung Derneği’nin (KAS) ortaklaşa düzenlediği ‘Yerel Medya Projesi’ çerçevesinde hayata geçirilen eğitim seminerlerinin 70’incisi İskenderun Anemon Otel’de gerçekleştirildi. ‘2013 Yerel Gazetecilik Ödülleri’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Anemon Otel’de düzenlenen seminere; Kahramanmaraş, Hatay, İskenderun ile Kilis çevre il ve ilçelerden çok sayıda gazeteci katıldı.

 

Seminere katılan basın mensuplarına gecede sertifikaları verilirken, Sertifikaların verilmesinden sonra ödül törenine geçildi. Ödül töreni öncesi konuşma yapan TCG Başkanı Turgay Olcayto, “Bu yıl İskenderun’da ilk defa yeni bir uygulama başlattık. Bundan böyle yerel basında jüriden en çok puan alan arkadaş hangi ildense ödül törenini o ilde gerçekleştireceğiz. Bu uygulama ilk kez İskenderun’da yapılıyor ve birincilik ödülünü kazanan İskenderunlu Serpil Korkmaz kardeşimize teşekkür ediyorum.” dedi.

KAS Derneği Türkiye Temsilcisi Dr. Colin Dürkop ise “2014 yerel basın ödülü töreninde aynı çatı altında olmaktan dolayı onur duyuyorum. Her sene olduğu gibi bu senede Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ile birlikte 16. yerel gazetecilik ödülleri fotoğraf, sayfa düzeni ve haber dalında gerçekleştirilecektir. Ödülleri kazanan arkadaşlarımızın çalışmalarını da sizlerle paylaşacağız. Yarışmaya katılan tüm gazeteci arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından 2013 Yerel Gazetecilik Ödülleri sahiplerini buldu. Haber dalında Serpil Korkmaz, sayfa düzeni dalında Tuncay Şükür, haber dalı mansiyonu Osman Doğan Gönüllü, sayfa düzeni mansiyonu İbrahim Başçı, fotoğraf mansiyonu Tolga Sağlam ödüle layık görüldü.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.