İskenderun’da Ön Seçim Sandığı Kuruldu: CHP İlçe Başkanı Hüseyin Derin’den İmamoğlu’na Destek Çağrısı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

CHP İskenderun ilçe teşkilatı, İskenderun’da üç noktada 3 noktada sandık kurulacak. Gezici bir araçta kurulacak sandıkta oy kullanılabilecek.     Ekrem İmamoğlu için oy kullanma noktaları belirledi. İskenderun CHP İlçe Başkanı Hüseyin Derin, vatandaşlara yaptığı çağrıda İsmet İnönü mahallesi muhtarlığı Mustafa Kemal Mahallesi Akat binası İskenderun Cumhuriyet Halk Partisi ilçe binası ve seyyar gezici araç ile partili ve partili olmayan vatandaşların oy kullanabileceğini belirterek tüm vatandaşları sandığa davet ederek İmamoğlu’na Destek Çağrısında bulundu. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Başkanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yeniden adaylık sürecine destek amacıyla bir ön seçim sandığı kurdu. CHP İskenderun İlçe Başkanı Hüseyin Derin, yaptığı açıklamada partili-partisiz herkesi İmamoğlu’na oy vermeye davet etti.

Hüseyin Derin, “Ekrem İmamoğlu, halkın iradesiyle İstanbul’da büyük bir değişim başlattı. Onun mücadelesi yalnızca İstanbul için değil, demokrasi ve adalet için de büyük bir anlam taşıyor. Bu nedenle herkesi sandığa gelerek desteğini göstermeye davet ediyoruz” dedi.

CHP İskenderun İlçe Başkanlığı tarafından kurulacak sandıklarda, gün boyunca vatandaşların oy kullanmasına açık olacak.

Ön seçim süreciyle ilgili gelişmelerin devam edeceği belirtilirken, CHP ilçe teşkilatı, halkın katılımını artırmak adına bilgilendirme çalışmalarını sürdürüyor.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.