İSTUDER KADINLAR GÜNÜ’NDE EMEKÇİ KADINLARI UNUTMADI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Turizm ve Tanıtma Derneği (İSTUDER) 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle İskenderun’da faaliyet gösteren turizm firmaları ve işletmelere karanfil dağıtımı gerçekleştirdi. İskenderun Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Sabahattin Uygun, Başkan Yardımcıları Hidayet Şahinoğlu ve Halit Özden, İskenderun’da faaliyet gösteren işletmelerdeki kadınlara karanfil takdiminde bulunarak bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. 


İSTUDER Başkanı Sabahattin Uygun yaptığı açıklamada; “Kadınlar; emeğin, fedakârlığın, özverinin ve sevginin en güzel temsilcisidir. Her zaman kadınların başarılarıyla gurur duyuyor, onların katkısını ve emeğini takdir ediyoruz. Ülkemizin kalkınması, birlik ve beraberliği için emek veren tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.” şeklinde konuştu.
Karanfil alan kadınlar ise, bu anlamlı jest nedeniyle mutlu olduklarını belirterek İskenderun Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Sabahattin Uygun ve başkan yardımcılarına teşekkürlerini iletti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.