Hatay Çocuk Orkestrasına Başvurmak İçin Geç Kalmayın

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay’da 6 Şubat depreminin ardından psilokoljik toparlanma ve yaşamın kalitesini yükseltmek adına bir çok çalışma yapılırken, bu çalışmalar arasında Hatay Çocuk Korosu büyük heyecan uyandırdı.

Kuruculuğunu müzik öğretmenleri, Doğan Turgut, Aynerin Bihter KILIÇ ve Mısra Akyüz’ün yaptığı Hatay Çocuk Orkestrasına başvurular hızla devam ediyor.

Depremin çocuklarının notalarla Türkiye’nin dört bir yanı ve Dünya’nın bir çok ülkesinde Hatay’lı çocukların sesini duyurmayı amaçlayan Hatay Çocuk Orkestrası ile ilgili açıklama yapan Müzik Öğretmeni Aynerin Bihter KILIÇ, bölgede çeşitli müzik enstrümanlarıyla kendilerine çok güzel bir dünya kurmuş yüzlerce çocuğu biraraya getirerek güçlü bir orkestra kurmak istediklerini söyledi.
Başvuru formu için ;
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfItLj0vQab4R-EXPHXPp9OgHCZVtJotbECNgq20eiC4svirQ/viewform
Aynerin Bihter KILIÇ açıklamasının devamında şöyle dedi;

Hatay’da müzik ve sanatın gelişimi ve sesimizi daha çok kişiye ulaştırmak adına kurduğumuz İskenderun çoksesli korosu ve çocuk korosunun ardından şimdi de çocuklarımız ve gençlerimizden oluşan yeni bir topluluk inşa ediyoruz.
Kuruculuğunu Doğan Turgut, Aynerin Bihter KILIÇ ve Mısra Akyüz’ün yaptığı orkestramızda amacımız genç yeteneklerimizi keşfetmek ve sürdürülebilir bir piramit inşaa etmek.
Bu doğrultuda diktiğimiz fidanı yeşertmek için tüm sanat severlere büyük görev düşüyor. Biz çalışmalara hızla devam ederken, hem yetenekli hem de sanata ve sanatçıya değer veren öğrenciler ile Hatay’a yeni bir renk katacağız. Sizlerin desteği ile sanat sever öğrencilerimizin başvurularını bekliyoruz.
Hatay çocuk ve gençlik orkestrasını kuruyoruz.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.