Türk Kızılayı’ndan 91 Gündür Grevde Olan Yolbulan İşçilerine Kıyafet Desteği

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Yol Bulan işçilerinin 91 gündür sürdürdüğü grev, İskenderun’da geniş bir kesimden destek alırken, Türk Kızılayı’nın bu kıyafet yardımı işçiler arasında moral kaynağı oldu. Emekçiler, mücadelelerinin haklılığına olan inançlarıyla direnişlerini sürdürüyorlar.

Türk Kızılayı’nın yardımı, dayanışma ve birlik ruhunu bir kez daha ortaya koyarken, işçi mücadelesine verilen desteğin önemini gözler önüne serdi.

İskenderun’da 91 gündür emek ve alın teri mücadelesi veren Yol Bulan işçilerine Türk Kızılayı İskenderun Şubesi tarafından kıyafet desteği sağlandı. Türk Kızılayı Şube Başkanı Recep Sivri, grevdeki emekçilere hitaben bir konuşma yaparak onların mücadelesine olan desteğini dile getirdi. Sivri, işçilerin hak mücadelesinin kutsal olduğunu belirterek dayanışma mesajları verdi.

Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ise yaptığı açıklamada, Türk Kızılayı’nın gösterdiği bu anlamlı destek için teşekkürlerini iletti. Güngör, grev süresince emekçilerin yanında duran ve her türlü desteği sağlayan tüm kurum ve kuruluşlara minnettar olduklarını vurguladı.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.