Uygunlar’dan emekliye promosyon protokolü

Published on:  /   Yorum yapılmamış

SGK Kurumu ile Uygunlar Mağazaları arasında emeklilere indirimli kampanya promosyon protokolü imzalandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Emeklilerin desteklemek ve onlara verilen değeri ortaya koymak adına ilan edilen Emekliler Yılı kapsamında emeklilere yönelik indirim protokolü İstikbal Uygunlar Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun ile SGK Hatay İl Müdürü Hamit Bal ve Remziye Evren tarafından imzalandı.

Yapılan imza protokolünde Emeklilere verilen desteklerin çok değerli olduğunu ifade eden SGK Hatay İl Müdürü Hamit Bal, Türkiye genelinde yapılan protokolün iki kuruma da hayırlı olmasını diledi.


Emekliliğe destek protokolü kapsamında 2024 yılı için Hatay Sosyal Güvenlik Kurumu ile bir sözleşme imzaladıklarını belirten İstikbal Uygunlar Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 2024 yılını emekliler yılı olarak ilan etti. Biz de Uygunlar mağazaları olarak bu desteğe bir katkıda bulunmuş oluyoruz. Emekli vatandaşlarımız Uygunlar mağazalarımızda, tüm ürünlerde geçerli olmak üzere %5 indirimden faydalanabileceklerdir. Hayırlı, uğurlu olsun.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.