30 girişimci jürinin karşısında

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası, KOSGEB İşletme Geliştirme Destek Programı Kapsamında Hatay Girişimcileri jüri değerlendirmelerine ev sahipliği yaptı.

İSTE Rektörü Tolga Depci, KOSGEB Başkan Yardımcısı Bilal Kendirci, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Uğur Özalır, KOSGEB Hatay Müdürü Mustafa Öztaş, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Sektör Temsilcisi Fatma Önlen’ den oluşan jüri karşısında 30 girişimci, işletmelerine dair hedeflerini ve hedefleri doğrultusunda planladıkları projelerini sundu.

Değerlendirme sonrası görüşlerini ileten İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, özellikle depremden sonra toparlanma sürecinde olan bölgemiz için girişimciliğin desteklenmesi konusunun oldukça önemli olduğunu belirtti. Bölgemizde üretim ve ticaretin artışında büyük etkiye sahip olan KOSGEB Destekleri konusunda, Hatay bölgesine ayrılan bütçe için Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na da ayrıca teşekkürlerini ileten İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, katılımcıları projelerinden dolayı tebrik ederek başarılar diledi.

KOSGEB Hatay İl Müdürü Mustafa Öztaş ise, Hatay’da beklenen performansı yakaladıklarını ifade ederek girişimci seçmelerinde yeni müracaatların 30 Ağustos’a kadar alınmaya devam ettiğini belirtti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.