“Saray’ın Önünden Acil Seçim Çağrısı Yapma Kararı”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Yenilik Partisi Başkanlar Kurulu ve Egemenlik Meclisi, 13.08.2024 tarihinde olağanüstü bir toplantı gerçekleştirmiş ve 2 Eylül 2024 tarih, saat 15:00’te Ankara’nın Beştepe semtinde bulunan Saray’ın önüne gidilerek acil seçim çağrısı yapılması kararı almıştır.

Bilindiği üzere, Genel Başkan  Öztürk Yılmaz, 18.07.2024 tarihinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e; Acil seçim için Sayın Özgür Özel’e bir çağrım var! Gel birlikte Saray’ın kapısına gidip, acil seçimi başlatalım!” teklifinde bulunmuş; ancak, Sayın Özel’den “acil seçim” çağrımıza bir cevap gelmemiştir.

Siyasal İslamcı AKP iktidarının Türkiye’yi adeta açık bir ceza evine çeviren ve artık dijital medya mecralarına da sirayet ettirilen zulmünden bıkan Türk ulusu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde, AKP’yi ikinci parti haline getirmiştir. İkinci parti durumuna düşen iktidara, bu durumun hatırlatılarak acil seçim çağrısında bulunulması siyasetin bir gereğidir. 

Türk ulusu, Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu cumhuriyete sahip çıkılmasını, uçurumun kenarına getirilen ve kötü yönetilen devletin siyasal İslamcı zihniyetin tahakkümünden kurtarılmasını, iç ve dış sorunların çözülmesini ve mutlu bir Türkiye’nin oluşturulmasını istemektedir.

Erdoğan yönetiminin artık Türkiye’yi yönetmesi, iç ve dış sorunları çözebilmesi, ekonomik buhranı aşabilmesi mümkün değildir. Tek çare, erken değil, acil seçimdir; ancak, siyasal İslamcı iktidarı, toplumsal muhalefetin gürleşen beklentilerine uygun olarak acil seçime zorlamak için harekete geçilmesi gerekmektedir.

Yenilik Partisi, 2 Eylül 2024 tarih, saat 15:00’te Ankara’nın Beştepe semtinde bulunan Saray’ın önüne giderek acil seçim çağrısı yapacak ve acil seçim fitilini ateşleyecektir.

Böylelikle; Yenilik Partisi, tıpkı Mustafa Kemal Atatürk gibi düşünmek ve eylemde bulunmak suretiyle, Türkiye’yi uçurumun kenarında bir ülke olmaktan kurtarmak ve yeni bir dönemi başlatmak için ilk gerçek adımı atmış olacaktır. 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.