HATAY’IN BELEN İLÇESİNDEN ROMANYA’NIN BALAN ŞEHRİNE

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve Belen Kaymakamlığı’nın Asociatia Sportiva Romiscare Derneğiyle ortak olarak yürüttüğü Erasmus+ “E+motion” adlı projesi 26 Haziran 2024- 6 Temmuz 2024 tarihleri arasında 7 katılımcımızın katılımıyla Romanya’nın Balan şehrinde gerçekleşti.
Gençlik değişimi programına Türkiye, Romanya, Letonya, Bulgaristan, Polonya, Yunanistan olmak üzere toplam 6 ülke katıldı.
Katılımcılarımız, kendi gelişimlerine büyük ölçüde katkı sağlayan metotları uygulamalı şekilde öğrenirken, dijital becerilerini de geliştirdiler. Aynı zamanda kültürümüzü, Türk kültür gecesinde ülkemize özgü, yemekler, danslar ve müzikler eşliğinde tanıttılar. Böylece diğer ülkelerden gelen katılımcılar, ülkemizi daha yakından tanıma fırsatı buldu.
Belen Kaymakamı Mahmut Sami YILMAZ, bu projenin gerçekleşmesine katkı sağlayan herkese teşekkür etti ve bu tür uluslararası projelerin devam etmesi gerektiğini belirtti.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.