SABİT VE TANSEL EREN OĞULLARININ MÜRÜVETİNİ GÖRDÜ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

ERTAN EREN – REYHAN YAHŞİ MUHTEŞEM BİR DÜĞÜN İLE EVLİLİĞE YELKEN AÇTILAR!

Hayırsever iş insanı Sabit Eren’in yakışıklı oğlu Ertan Eren, Yahşi ailesinin güzel kızları Reyhan Yahşi yaşamlarını birleştirerek mutluluğa yelken açtılar.
Sabit-Tansel Eren çiftinin yakışıklı oğulları Ertan Eren, Pakize – Bülent Yahşi çiftinin güzel kızları Reyhan, Anemon Otel’de peri masalları gibi bir düğün töreninde; Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, İskenderun Eski Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, İskenderun OSB Başkanı ve Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Tosyalı, siyasiler, iş dünyası, Eren ve Yahşi ailelerinin akrabaları ile birlikte dost ve yakınları da mutluluklarına ortak oldular.

Ertan – Reyhan çiftinin nikahını Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk kıyarken, nikah şahitliklerini ise Yargıtay 11. Hukuk Dairesi Üyesi Hakim Mehmet Durgun ile Ahmet Eren yaptı.

Genç çiftler, uzun yıllar birlikteliğe yüksek sesle ‘Evet’ diyerek hayatlarını birleştirken evlilik cüzdanını Yargıtay Üyesi Mehmet Durgun, gelin hanıma teslim etti.
Nikah merasiminin ardından genç çiftler canlı müzik eşliğinde dans ederken, davetliler de onlara bu mutlu günlerinde eşlik ettiler.
Bu arada düğün sahipleri Sabit-Tansel Eren ile Pakize-Bülent Yahşi ile gece boyunca davetilerle yakından ilgilerenek örnek ev sahipliği sergilediler.
Bu dillere destan düğünün ilerleyen saatlerinde ise başarılı sanatçı Altay sahne aldı. Altay, birbirinden güzel eserlerini seslendirerek, davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.