CHP Belen İlçe Başkanı Mustafa Çelik, 19 Aralık 1978’de başlayan ve günlerce süren Maraş Katliamının 47. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Çelik, yüzlerce masum yurttaşın — özellikle Alevilerin — hedef alınarak yaşamını yitirdiğini hatırlatarak, gerçek faillerin ve sorumluların tam anlamıyla hesap vermemiş olmasının adalet duygusunu zedelediğini ve toplumsal barışı yaraladığını vurguladı.
“Adaletin sağlanması ve gerçeklerin tüm yönleriyle ortaya çıkarılması, toplumsal barış için zorunludur” diyen Çelik, CHP’nin eşitlik, kardeşlik ve demokrasi ilkeleri doğrultusunda mücadelesini kararlılıkla sürdürdüğünü ifade eden CHP Belen İlçe Başkanı Mustafa Çelik, mesajında; “Maraş Katliamı unutulmayacak, unutturulmayacak.
Yaşamını yitirenleri rahmetle anıyor, ailelerine ve yakınlarına sabır diliyoruz.” ifadelerine yer verdi.







