AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Özçelik-İş Sendikası’nı ziyaret etti. İskenderun İlçe Başkanı Bülent Özer, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Zeynep Soylu, partililer ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleşen ziyarette sendika yönetimiyle bir araya gelindi.
Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şubesi binasında gerçekleşen buluşmada, Hak-İş Hatay İl Başkanı ve Özçelik-İş Sendikası Şube Başkanı Mehmet Güngör, misafirlerini ağırladı. Ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunulurken, işçi hakları, bölgedeki sanayi gelişimi ve “Yolbulan Grevi” projesi gibi konular da gündeme geldi.
Şube Başkanı Mehmet Güngör, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Milletvekilimiz Sayın Abdulkadir Özel, AK Parti İlçe Başkanımız Sayın Bülent Özer ve beraberindeki heyet, şubemizi ziyaret ederek bizlerle fikir alışverişinde bulundular. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum,” dedi.
Ziyaret, sendikal çalışmalar ve bölgesel kalkınma konularında yapılan değerlendirmelerin ardından toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.









