OSB Başkanı Ayhan Tosyalı: Devlet Millet İşbirliği Her Sorunu Çözer !

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İGC’nin OSB’ye Ziyaretinde Başkan Ayhan Tosyalı’dan anlamlı sözler; İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyeleri, İskenderun OSB Başkanı Ayhan Tosyalı ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

Bölge ve ülke ekonomisinde yaşanan gelişmeler, deprem sonrası bir çok alanda oluşan acil ihtiyaçlar ve devam eden çalışmaların değerlendirildiği ziyaret oldukça verimli geçti.

İGC Başkanı Diyap Atar, OSB Başkanı Erol Ayhan Tosyalı’ya tarihi basın merkezinin restorasyonu ve bölge basınına verdikleri katkılardan dolayı teşekkür plaketi sundu.

Başkan Atar, Başkan Ayhan Tosyalı ve OSB yönetim kurulu üyelerini 26 Eylül’de yapılacak açılış resepsiyonuna davet etti.

İskenderun OSB yönetim kurulu üyeleri Osman Gözükara, Sedat Uysal, Mustafa Kahraman ile OSB Müdürü Ahmet Dokgöz’ün de eşlik ettiği İGC ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren

 

OSB Başkanı Ayhan Tosyalı, birlik ve beraberlik içerisinde, devlet ve millet dayanışması gerçekleştirmek suretiyle aşılamayacak sorun ve zorluk olmadığını belirterek, bölgede yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri, ihtiyaçların giderilmesi ve yatırımcılara sundukları moral desteği gibi  katkılarından dolayı İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar’ın şahsında bölge basınına teşekkür etti.

Türkiye’nin gözde sanayi kuruluşlarının tam kapasite üretime devam ettiği bir organize sanayi bölgesi olarak ülke ve bölge ekonomisine katkı sunmaktan mutlu olduklarını belirten Ayhan Tosyalı, İskenderun OSB yönetim kurulu olarak her zaman bölge halkının ihtiyaçlarının giderilmesinde ve kurumların işleyişinde beraber olmaya devam edeceklerine vurgu yaptı.

Oldukça verimli geçen sohbet sırasında İGC ve OSB yönetim kurulu üyeleri çeşitli konularda görüşlerini ortaya koydular, fikir alış verişinde bulundular.

İGC’DEN NOKSEL GENEL MÜDÜRÜ SEDAT UYSAL’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

 

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyeleri; hayır işleriyle öne çıkan Noksel Genel Müdürü ve Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sedat Uysal’a katkılarından ötürü teşekkür plaketi takdim etti.

 

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, cemiyet binasının restorasyonunda katkısı olan Noksel Genel Müdürü Sedat Uysal’a teşekkür etti.

 

Uysal ise nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Gece gündüz, soğuk, sıcak demeden bizi haberdar etme adına emeklerini esirgemeyen basın mensuplarımıza ev sahipliği yapan ve yeni yüzüyle hizmet veren cemiyet binasının hayırlara vesile olmasını dilerken, verdiği plaketten dolayı Cemiyet Başkanımız Diyap Atar’a ve değerli yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.