Eğitim öğretim yılı açılış töreni Amiral Durcan İlkokulunda yapıldı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Açılışı ve İlköğretim Haftası Kutlama Programı ile Amiral Durcan İlkokulunda gerçekleştirildi.

Açılışı Kaymakam Murat Sefa DEMİRYÜREK, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat GÜNEŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali HAYTAZ, Protokol, Okul Müdürleri ve veliler katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali HAYTAZ, açıklamasında; “2024-2025 Eğitim Öğretim Yılının başlaması vesilesiyle yeni bir eğitim yılının heyecanını yaşıyoruz. Her eğitim öğretim yılının daha güçlü başlaması için tüm paydaşlarla çok yoğun çaba sarfediyoruz.

Yaşadığımız deprem sürecinin ardından ilk düşüncemizin eğitim olması gibi, biliyoruz ki eğitim her zaman bizlere nefes olacak. Her ne kadar zorlu süreçlerden geçmiş olsakta yaralarımızı ve acılarımızı hep birlikte “Eğitim Hatay’a Nefes Olacak.” inancıyla sarmaya gayret gösterdik. Bir kez daha depremde kaybettiğimiz canlara Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Doğal afetler hayatlarımızın değişmez bir gerçeği olduğunu yaşadığımız deprem bir kez daha göstermiş oldu. Bu farkındalıktan yola çıkarak çok daha güvenli ve sağlam yapılarla okullarımızı güçlendirmek adına, yeni okullarımızı ve yeni dersliklerimizi eğitim öğretime yoğun mesailerle yetiştirmiş olduk. Günümüz ve gelecek dönemlerin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlanan eğitim yuvalarımızı daha da artırma gayretindeyiz. Güçlendirme faaliyetlerimizin tamamlanmasıyla birlikte çok güçlü bir eğitim ağını tamamlamış olacağız.

Yapılan ve güçlendirilen binalarımızın yanı sıra Milli Eğitim Bakanlığımızın uzun yıllardır üzerinde yoğunlaştığı, öğrencilerimizin akademik başarılarının yanında Milli ve manevi değerleri ön plana çıkaran “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” ile daha güçlü bir eğitim öğretim yılı bizleri bekliyor olacak.

Kıymetli öğretmenlerimiz; öğrencilerinizin gelişimlerini en az aileleri kadar sizlerinde istediğinizi ve benimsediğinizi ve özveriyle çalıştığınızı biliyoruz.Yeni eğitim öğretim yılında yine aynı kararlılık ve azimle devam edeceğinizden hiç şüphemiz yok.

Değerli velilerimiz; öğrencilerimiz her eğitim öğretim yılı bizler için yeni bir başlangıç sizlerde her zaman öğrencilerimizin yanında en büyük destekçimiz oldunuz. Yeni öğretim yılında da Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’nin hedeflerine ulaşmasında yine en büyük destekçimiz olacağınıza eminiz.

Yeni Eğitim ve öğretim yılının hepimiz için başarı ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.