Beklenen kitap okurlarıyla buluştu… “Deccalin Postalı” ve ” Küresel Tufan” raflarda yerini aldı!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Covit Pandemisinde Küreselcilere karşı duruşu ile hafızalarda yer edinen Gazeteci – Yazar Ali Osman Önder’in beklenen kitapları raflardaki yerini aldı. Bu süreçte kaleme aldığı fikirleri ve duruşu, geniş kitlelerce takip edildi ve takdir toplayan Ali Osman Önder, bu duruşunu iki yeni kitabıyla taçlandırdı.

İnceleme ve araştırma alanında yayınlanan “Deccal’in Postalı” ve “Küresel Tufan” isimli kitapları raflardaki yerini aldı. Kitaplar, pandeminin arka planındaki küresel güçlere ve bu güçlerin toplumlar üzerindeki etkilerine odaklanıyor.

Küresel gündemin ele alındığı derinlemesine analizleriyle dikkat çeken her iki eser de, Türkiye ve dünyasaki küresel olayların perde arkasına dair çarpıcı fikirleri ile dikkat çekiyor.

Sosyal medya hesaplarında ve internetteki satış portallarında söz konusu çalışmalarla ilgili şu ifadeler yer alıyor:

Kafa karıştıran, cesur, özgür, son derece ciddi, ufuk açan yorum ve analizleriyle gazeteci Ali Osman Önder’in kişisel YouTube Kanalı! Türkiye’de, tüm Dünya’da Büyük Sıfırlama çabası içerisindeki küresel örgütlerin ve WEF’in (Dünya Ekonomik Forumu) politikaları konusunda halkı bilinçlendirmek ve önlem alma amaçlı faaliyet gösteren, global propaganda ve dayatmalara karşı dik bir duruş sergileyen gönüllü bir oluşum olan Dünya Sağlık Terör Örgütü’nün (DSÖ) politikalarına karşı kurulmuş Dünya Sağlık Konseyi koalisyon ortağı Plandemi Büyük Buluşma Platformu’nun Başkanı.

Deccalin Postalı – Ali Osman Önder

Yeni Çıkan Kitabımızı selamkitap.com Adresimizden Sipariş Verebilirsiniz!

COVİD SAHTEKÂRLIĞINDAN İKLİM SAHTEKÂRLIĞINA ÇÖZÜM VE YOL HARİTASI Zehirli sıvıları (Aşıları) ‘İksir’ diye sundular. Doğal olana ‘Kötü’ deyip yapay bir hayat getiriyorlar. ‘Plandemi’ öncesinden başlayarak devamında yaşadığımız ve yaşatılan oyunlarla ilgili olarak tarihe bir not düşülmesi gerekiyordu. Gündemi sarsacak, insan ailemizi ve vatanımızı koruyacak hayatî öneriler içeren eserimizde, küresel oligarşinin planlarında, “İnsanî ve Deccalî” yol ayrımında nasıl durmalıyız? Yol haritasına işaret ettiğimiz bilgi yüklü eserimiz Türkiye’de tartışmaya hiç açılmamış birçok konu başlığından oluşuyor. “Covid tiyatrosundan, karbon gazından, sürüm sürüm süründürebilir ‘Sürdürülebilir Eylem Planları’na kadar her şey.” İnsanlar bu düzenin vaat ettiği sahte cennetle içinden kurtuluşun mümkün olmayacağı bir felaketin kurbanı olabilir. Bu gidişata “2. Nuh Tufanı” diyebiliriz. Aslında bu kaotik karmaşadan sıyıran çıkış noktası, vaat edilen yalancı cenneti reddetmektir. Püf noktası ise; ‘Akıl’dır. Bedensel, ruhsal, düşünsel yapı ve olguların analizini yalnızca insanoğluna verilen ‘Akıl’ yapabilir. Takvimler 2025 yılını gösterdiğinde eğer o zamana kadar yeterince kişi uyanmazsa geri dönülemez noktaya gelebiliriz. “Deccal’in Postalı” eserimiz, 2030 hedeflerine giden bu kaostan hep birlikte çıkabilmek adına siz sorgulayan insanlara bir başucu kaynağıdır. İnanıyorum ki; “Bir gün karanlık gecede gökteki yıldızlar gibi parlayacaksınız. Gökteki yıldızlar gibi aranacaksınız.” Ümidimizi yitirmemek dileklerimle. “Deccal’in Postalı”ndaki konuların devamı ve çözüm önerilerimiz “Küresel Tufan” eserimizde…

Küresel Tufan – Ali Osman Önder

Yeni Çıkan Kitabımızı selamkitap.com Adresimizden Sipariş Verebilirsiniz!

COVİD OYUNU – BÜYÜK SIFIRLAMA – SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK – İKLİM – KARBON – DİJİTAL KÖLELİK Covid tiyatrosu bir ‘Kor’du! Bu kez ‘ateşten gömlek giyin’ diyorlar! Covid bir ‘Kor’du, şimdi ise ateşten gömlek dönemi. Bu ateşi birlikte söndürelim. Söndürmeye gücümüz yetmiyor mu? Birbirimizin damlası olalım ki, o ateş bize, size, insan ailemize yaklaşamasın. O ateş bize sıçramasın. Üzerimizde oynanan oyunlar yalnızca insanlar için değil, hayvan, doğa ve çevre üzerinde de birçok kumpas içeriyor. Bu kumpaslar bitti mi? Hayır. Paris İklim Anlaşması, İklim oyunları, yangınlar, fiyat artışları, yapay zeka, çip, akıllı şehirler, kaos, karmaşa ve yapay deprem oyunları her yönüyle sürüyor. Dünya Ekonomik Forumu’nun “Hiçbir şeye sahip olmayacak ama çok mutlu olacaksınız” dediği saçmalıklar zinciri, ‘Birleşmiş Milletler’in ve Dünya Sağlık Örgütü’nün işgâl planlarını içeriyor. Amaçları “Dünyayı iyileştirmek” değil, evrendeki canlı yaşamını sona erdirmeye kastetmektir. Küreselcilerin ve BM üyesi ülkelerin “Net Sıfır Karbon Emisyonu” takıntısının altında yatan gerçek, dünyayı nefes alan her şeye dar etmektir. “Böyle bir dünyayı kabul edecek miyiz?” Elbette hayır… Gıdamıza göz dikenler, sağlığımıza göz diktiler. Sağlığımıza göz dikenler, fıtratımıza göz diktiler. Fıtratımıza göz dikenler, şimdi ise “Sizi biz var ettik” diyorlar. Kötülüğün kazanmasını engellemek için bugün iyi bir mücadele vermeliyiz. Ne olursa olsun şekillendirmek istedikleri ‘Yeni Dünya Düzeni’ denilen aldatmaca ve kargaşa ortamında gelecek olaylara karşı hazırlanmalıyız. Her şeye rağmen kazananın, hak yolda mücadele edenler olduğu asla unutulmamalıdır. “Küresel Tufan”ı okuyanlar, çözüm önerileri için “Deccal’in Postalı” kitabımızı da mutlaka okumalıdır.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.