Muğla Kavaklıdere’de Defneli bir Kaymakam: Çiğdem Dede

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Defne doğumlu Çiğdem Dede, 30.04.2024 tarihli İçişleri Bakanı Oluru ile Muğla Kavaklıdere’ye Kaymakam olarak atanan görevlendirilen Çiğdem Dede, Hatay’ın gururu oldu.

2010 yılında #eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünden mezun oldu.

İl Göç Uzman Yardımcılığı ve Deprem Bölgesi görevlendirmesi kapsamında Gaziantep İlinde Koordinatör Kaymakam olarak görev yapan Hataylı Çiğdem Dede, Hatay İl Göç İdaresinde Uzman Yardımcılığı görevini yürütürken sınavlara girerek başarı elde etti. Bu başarı ile birlikte görevinden istifa ederek deprem bölgesi görevlendirmesi gerçekleşti.

Bu kapsamında Gaziantep iline koordinatör Kaymakam olarak atanan Çiğdem Dede, 30.04.2024 tarihli İçişleri Bakanı Oluru ile ile Kavaklıdere Kaymakamı olarak görevlendirildi.

Kavaklıdere kaymakamlığı görevini yürüten Hataylı hemşehrimiz Kaymakam Çiğdem Dede’ye başarılar diliyoruz, Allah yolunu da bahtını da açık etsin temennilerimizi iletiyoruz.

 

Fotoğraflar: Kavaklıdere Kaymakamlığı sayfasından temin edilmiştir.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.