Arsuz Kızılay Derneği Yeni Adresinde Hizmete Devam Ediyor!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Arsuz halkına daha iyi hizmet verebilmek için yeni ve kalıcı adrese taşınan Kızılay Derneği, ilçenin tüm mahallelerinde yaşayan ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam ediyor. Yaşanan bu önemli gelişmeyle birlikte, Arsuz Kızılay’ın yaptığı çalışmalar kamuoyunun takdirini topluyor.

Türk Kızılay Genel Sekreter Yardımcısı Şükrü Can Arsuz Kızılay şubemize ziyarette bulunarak çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.

Nisan 2022 yılında kurulan Vedat Tosun’un kurucu Başkanlığında kuruluşunu yapan Arsuz Kızılay Derneği, Nardüzü’ndeki yeni ve adresinde faaliyetlerini sürdürüyor.

Türk Kızılay Genel Sekreter Yardımcısı Şükrü Can’ı Kızılay’ın yeni yerinin ilk konukları oldu. Arsuz Kızılay Derneği Başkanı Vedat Tosun ve beraberindeki heyet, Türk Kızılay Genel Sekreter Yardımcısı Can’a Arsuz Kızılay’ın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Arsuz Madenli Mahallesi’nde daha önceden tespit edilen vatandaşlarımıza hijyen malzemeleri ve gıda yardımında bulunuldu.

KIZILAY DERNEĞİ’NİN ARSUZ’DA GERÇEKLEŞTİRDİĞİ HİZMETLER:

Arsuz bölgesinde deprem, yangın gibi acil durumlarda müdahale, hastaların kan ihtiyacını karşılamak amacıyla kan bağışı kampanyaları düzenleme, yardıma muhtaç ailelere sosyal yardım projeleri destek sağlamanın yanı sıra bölgede sel – yangın v.b afetlerden etkilenenlerin yardımına ulaşma adına yaptığı çalışmalar ilgiyle izleniyor.

ARSUZ KIZILAY DERNEĞİ’NE NASIL DESTEK OLABİLİRSİNİZ?

Derneğin çalışmalarına aktif olarak Gönüllü olarak katılabilir ve destek olabilirsiniz.

Bağış yaparak Arsuz Kızılay’i Maddi desteklerinizle derneğin projelerinin daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayabilirsiniz ya da Arsuz Kızılay’ın faaliyetlerini takip ederek farkındalık yaratabilirsiniz.

Arsuz Madenli Mahallesi’nde daha önceden tespit edilen vatandaşlarımıza hijyen malzemeleri ve gıda yardımında bulunuldu.

 

Arsuz Kızılay Derneği’nin yeni adresi Nardüzü’nde, Derneğin  google.map deki linki:

https://www.google.com/maps/place/36%C2%B033’12.1%22N+36%C2%B006’37.2%22E/@36.5533562,36.1077576,17z/data=!3m1!4b1!4m4!3m3!8m2!3d36.5533562!4d36.1103325?hl=tr&entry=ttu

 

Arsuz Kızılay Derneği’nin çalışmalarını instagram üzerinden takip etmek için https://www.instagram.com/tkarsuzsubesi?igsh=MTdsczkzZmFsbXZybQ==

 

Türk Kızılay Hatay Şubesini Instagram üzerinden takip edebilirsiniz.

https://www.instagram.com/tkhataysubesi?igsh=MWM3enY5YmpnN2wxaw==

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.