HESOP Birlik Başkanı Erol Akın ve İskenderun’daki Esnaf Oda Başkanlarından İGC’ye 61. Yıl Ziyareti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (HESOP) Başkanı Erol Akın, İskenderun’da faaliyet gösteren oda başkanlarıyla birlikte İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni (İGC) 61. kuruluş yıldönümü dolayısıyla ziyaret etti.
Ziyarette, İGC Başkanı Diyap Atar ve cemiyet üyeleri tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Akın ve beraberindeki oda başkanları, gazetecilerin mesleklerinin zorluklarına rağmen toplumun bilgilendirilmesindeki rollerinin önemini vurguladı.

Erol Akın, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, gazetecilerin toplumun doğru bilgiye ulaşmasında kritik bir rol oynadığını belirterek, “Gazetecilik mesleği, zorluklarla dolu bir meslek. Ancak sizler, halkımızın doğru bilgiye ulaşması için gece gündüz demeden çalışıyorsunuz. İGC’nin 61. kuruluş yıldönümünü kutlar, tüm gazeteci arkadaşlara başarılar diliyorum” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.