Av. Mehmet Duduoğlu aday adaylığını açıkladı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

“Siyaset yapmak onurlu bir yurttaşlık görevidir Bu görev bilinci ve aşkı ile oluşturacağımız liyakatlı kadrolarımız ve sizlerle birlikte İskenderun belediyesini yönetmeye talibim

Av. Mehmet Duduoğlu , Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun ilçe belediye başkan aday adaylığını geniş bir partili katılımıyla açıkladı açıklamasının ardından Av. Duduoğlu aday adaylık dosyasını ilçe yönetimine sundu.

Sivil toplum kuruluşları muhtarlar halk sendikalar mesleki kuruluş ve odalarla ortak tavır geliştirerek İskenderun’un sorunlarının çözmeye aday olan avukat Mehmet Duduoğlu, şunları söyledi:

Eğer İskenderun Belediye Başkanı olursam;  hizmet ve görev anlayışında ahlaka hukuka Türkiye Cumhuriyeti anayasasına ve yasalarına demokrasiye adalete ve eşitliği Atatürk ilke ve devrimleriyle sosyal demokrasinin evrensel değerlerine bağlı kalacağıma kimseyi ötekileştirmeden hizmeti toplumun tüm kesimlerine adil ve eşit olarak ulaştıracağıma hizmet üretimi ve dağılımında aklı bilimi eşit ve adil paylaşımı katılımı ve dayanışmayı sağlayarak refahın ve huzurun artması için çalışacağıma üretimi arttırıcı projeleri uygulayarak yoksullaşan halkımın zenginleşmesi işsizlere iş alanlara sağlanması işimizin çiftçimizin esnaf ve sanatkarlarımızın emeklilerimizin kadınlarımızın gençlerimizin ve diğer tüm toplum kesimlerinin insanca yaşamalarını sağlamak için var gücümle çalışacağıma söz veriyorum. Bu kent bizim başka İskenderun yok sizlerle birlikte el ele omuz omuza vererek İskenderun’u güzel günlere ve hak ettiği yerde taşımak istiyorum. beraber güç olacağımıza mutlaka başaracağımıza ve İskenderun belediyesi’nde Cumhuriyet Halk partisi’nin halkçı belediyeciliğinin hizmet bayrağını dikeceğimizden eminim aday adayı olan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyor katımlarınız için hepinize tek tek teşekkür ediyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” sözleri ile konuşmasını tamamladı. Daha sonra Avukat Duduoğlu, belediye başkan aday adaylığı dosyasını ilçe yönetimine sundu. Ardından tebrikleri kabul eden Avukat Mehmet Dudoğlu, katılımlarından vebasari dileklerinden dolayı teşekkür etti .

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.