Belen’de İbrahim Gül Dönemi başladı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Cumhur ittifakının Belen Belediye Başkan adayı olarak 31 Mart seçimlerinde seçimi kazanan İbrahim Gül’e görevini devretti.  

 Cumhur ittifakının Adayı İbrahim Gül, ekibiyle birlikte İskenderun Adliyesi Seçim Kurulu’na giderek  Belediye Başkanlığı mazbatasını aldı.

 Alkış zilgıtlar arasında mazbatasını alan İbrahim Gül, kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada; “Bu işten Belen kazançlı çıkacak. Belen’e hiç bir ayrım yapmadan 5 yıl en iyi şekilde hizmet edeceğim” dedi.

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı ” bu mazbatada helal oylar var Belen halkının alın teri emeği var Allah hepsinden razı olsun Belen halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Mazbata törenin ardından Belen belediyesinde devir teslim töreni gerçekleştirildi. Törende görevi sona eren  Adnan Vurucu yeni seçilen Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’e Belen belediyesinin ruhsatını mührünü teslim ederek hayırlı olsun” temennilerini dile getirdi.

 

Cumhur ittifakının Belen belediye başkanı seçilen İbrahim Gül Belen belediyesini görev süresi bugün sona eren Adnan Vurucu’dan devralarak resmen görevine başladı.

Belen belediyesi önünde gerçekleştirilen devir teslim töreni Kurban kesinin ardından saygı duruşunun ardından İstiklal Marşını okudu. Daha sonra ounan Kuran-ı Kerimin ardından

Belediye Başkanı Adnan Vurucu, halka hitaben konuştu:  Vurucu konuşmasında; Cumhur İttifakı adayı İbrahim Gül’e başarılar dileyerek her konuda desteğe hazır olduğu mesajını verdi.

Belen Belediye Başkanlığı görevini devralan İbrahim Gül ise Belen’e Belen’i kardeşlik ortamında bir bütün olarak yöneteceklerini belirtti. Daha sonra belediye başkanlığı makamında resmi olarak devir teslim gerçekleştirildi.

 

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.