Hatay OSB’lerine 34 bin 700 ton beton asfalt kaplama

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay’ın önde gelen 3 OSB’si, beton asfalt yapım ihalesine çıkıyor. Peş peşe gerçekleşecek ihalelerle bölgeler, altyapısına güç aşılayacak.

Hatay OSB dünya standartlarına ulaşacak

Endüstriyi canlandırıcı hamleleriyle Akdeniz ekonomisinin nabzını tutan Hatay’ın önde gelen sanayi bölgeleri Antakya, İskenderun ve Payas OSB’leri ihaleye çıkıyor. Bölgelerinin altyapısına güç aşılamak isteyen OSB’ler, muhtelif yollarına beton asfalt yaptıracak; temel, ızgara ve baca yapımlarıyla bayındır OSB imajlarını güçlendirecek.  Zincire, katılımcısına hizmet götüren dünya standardında OSB’ler eklemek için düğmeye basan Hatay Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ve OSB’ler, 5-6 Eylül 2017 tarihlerinde ihaleye çıkacak.

Tonlarca asfalt dökülecek
Tahsin Kabaali’nin başkanlığındaki Antakya OSB, “Antakya OSB Muhtelif Yolların Beton Asfalt Yapım İşi” ihalesini 6 Eylül 2017’de gerçekleştirecek. Cumhuriyet Mah. Adnan Menderes Cad. Hatay Büyükşehir Belediyesi İhale Servisi Kat:3’te düzenlenecek ihale için son teklif 14.30’da verilebilecek. Açık usulde yapılacak ihaleye kısmi teklifte bulunulmayacak. İhale kapsamında kazanan firma, 34 bin 700 ton beton asfalt kaplama, 17 bin ton plentmix temel yapımının yanı sıra, ızgara ve baca yapımlarından da sorumlu olacak.

ART ARDA İHALELER
Kentin önde gelen üretim üslerinden İskenderun ve Payas OSB’leri de aynı tarihte yapım ihalesine gidecek. 5 Eylül 2017’de gerçekleştirilecek olan İskenderun OSB Muhtelif Yolların Beton Asfalt Yapım İşi ihalesi, saat 10.30’da Cumhuriyet Mah. Adnan Menderes Cad. Hatay Büyükşehir Belediyesi İhale Servisi Kat:3 adresinde gerçekleştirilecek. İhale kapsamında 12 bin ton beton asfalt kaplama, 2 bin 500 ton asfalt yama, asfalt kazı ve plentmix temel yapım işleri bir firmaya verilecek. Kısmi teklifin verilemeyeceği bu açık ihaleyi müteakiben saat 14.30’da yine açık usulde gerçekleştirilecek olan Payas OSB Muhtelif Yolların Beton Asfalt Yapım İşi ihalesi takip edecek. Kısmi teklife kapalı olacak olan ihale kapsamında kazanan firma, 13 bin ton beton asfalt kaplama, 3 bin ton asfalt yamalama, kazı işleri ve plentmix temel yapımından sorumlu olacak.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.