Hülya Bilgen Pera Kitabevinin konuğu oldu…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hülya Bilgen Söyleşi ve İmza Gününde İskenderun Pera Kitabevi’nde okurlarıyla sohbet etti.

Çocuklara sürpriz ve hediyelerin dağıtıldığı buluşmada yazar “Üç Kafadar’ın Esrarengiz Yolculuğu” ve “İstikamet Kuşlar Bakanlığı” adlı kitaplarını çocuklar için imzaladı. Sürpriz hediyelerin verildiği ücretsiz kitapların çocuklarla buluştuğu keyifli bir etkinlik oldu.

Genç girişimci Gurbet Serçe‘nin İskenderun’a kazandırdığı Pera Kitapevi bugün çocukları ağırladı. Yazar Hülya Bilgen söyleşinin ardından kitaplarını imzaladı. Çocuklarla neşeli ve keyifli bir söyleşi ve  imza etkinliği ile devam eden organizasyonda çocuklar da etkinliğe heyecan kattı.

Hülya Bilgen kimdir?

1980 yılında Almanya’da doğdu. Ailesi ile birlikte memleketi Rize’ye dönerek lise eğitimini burada tamamladı. 2000 yılında KTÜ-İnşaat Ön lisans ve ardından 2003 yılında İTÜ- Şehir ve Bölge Planlama bölümlerinden mezun oldu. 2018 yılında ilk kitabı “Üç Kafadarın Esrarengiz Yolculuğu” ikinci kitabı “İstikamet Kuşlar Bakanlığı ise 2023 yılında okurla buluştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.