İSKENDERUN’DAN BİR HÜSEYİN DÖNMEZ GEÇTİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay İskenderun’a atanmasıyla geçen 2 yılda yaptığı hizmetlerle takdir toplayan TCDD İskenderun Gar Müdürü Hüseyin Dönmez, İzmir Konak Basmane Gar Müdürlüğü’ne atandı.

Göreve geldiği ilk günden bu yana başarılı çalışmalarıyla ve depremde personellerinin yanı sıra vatandaşların tren istasyonundan faydalanmasında, barınma ve iaşelerinde önemli destekleri olan İskenderun Gar Müdürü Hüseyin Dönmez’in tayini İzmir Basmane Gar Müdürlüğüne çıktı.

6 Şubat depremlerinde önemli bir sorumluluk alarak İskenderun Gar’ını vatandaşların hizmetine açmasıyla halkın gönlünde de yer alan Hüseyin Dönmez’in tayinin çıkmasını öğrenen kimi vatandaşlarda hüzünlendiklerini ifade ederek, “Allah ondan razı olsun. O gece bizleri misafir etti. Biz o gece felaketi yaşamışken, böylesi bir insanın bizlere kapısını açmasını asla unutmayacağız. Kendisi de bir depremzede olmasına rağmen bizlere kucak açtı. Allah ondan razı olsun” ifadelerini kullandı.


Bölgede tüm kurum kuruluşlarla koordineli şekilde çalışmalarda bulunan her kesimden takdir gören Gar Müdürü Hüseyin Dönmez’in tayinin çıkması bölge halkını da hüzünlendirdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.