İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nden Öz-Trans Ortağı Sadullah Özkan’a Plaket

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Yerel ekonomiye ve istihdama sağladığı katkılardan dolayı Öz-Trans Uluslararası Nakliyat ortaklarından Sadullah Özkan, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti tarafından bir plaketle onurlandırıldı. Plaket takdimi, cemiyet yönetiminin ziyareti sırasında gerçekleştirildi.

Plaket sunumunda konuşan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, Özkan’ın bölgedeki ekonomik büyümeye katkıları ve iş imkânı yaratma konusundaki kararlılığı için takdirlerini dile getirdi. “Lojistik sektörünü ayakta tutma konusundaki çabalarınız ve istihdama olan bağlılığınız önemli bir etki yarattı. Bu katkılarınızdan dolayı sizi tebrik ediyoruz,” dedi.

Sadullah Özkan ise bu takdirden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, lojistik sektörünün mevcut durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Sektörde ilerlemelerin ve uluslararası iş birliğinin önemini vurguladı. Özkan, “Sektör sürekli gelişim içinde ve rekabetçi kalabilmek için yeniliklere ayak uydurmalıyız. Öz-Trans olarak operasyonlarımızda verimlilik ve sürdürülebilirliği ön planda tutmaya devam edeceğiz,” diye konuştu. Ziyaret sonrasında günün anısına Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu ve Sevgiler iş insanı Sadullah Özkan objektiflere poz verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.