İGC’den Başkan Altan’a plaket

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Gazeteciler Cemiyeti’nden Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’a Teşekkür Ziyareti.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Gazeteciler Cemiyeti binasının tadilat ve onarımına verdiği desteklerden dolayı Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ı makamında ziyaret ederek Altan’a, teşekkür plaketi takdim etti.
Plaket ve ziyaretten dolayı İGC heyetine teşekkür eden Başkan Altan teşekkür etti.


İGC başkanı ve Atar ve yönetim Kurulu üyeleri ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Başkan Bekir Altan, yaşadığımız 6 Şubat depremlerinin ardından Hatay’ın yaralarının sarılması için Devletin canla başla çalıştığını ifade etti.
Payas’da bulunan ve bölge turizmine önemli bir yeri ve katkısı olan Payas Külliyesi’nin bölge turizmi açısından önemli bir simge olduğunu dile getiren Altan, bölgemizdeki tarihi yapıların her fırsatta değerlendirilmesi ve tanıtımına katkı sunulması gerektiğine işaret etti.


Altan, Atar ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, yerel basın ve yerel yönetimlerin önemi üzerine görüşlerini paylaştılar.
İGC Başkanı Atar, ziyarette 26 Eylül 2024’de Cemiyet binasının yapılacak açılışına Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ı davet etti. Ziyaret, Başkan Atar ve İGC Yönetim Kurulu’nun hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.