Tatlı Bebe yasta!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun’un sevilen simalarından birisiydi Tatlı Bebe’nin İşletmecisi Semir Tatlı’nin mağazasına gidip alışveriş yapmayan yok gibi.
Anne babalar çocuklarına giysi almak için evden çıktıklarında uğradıkları duraklardan bir tanesiydi. 

Halalar, teyzeler, amcalar, dayılar yeğenlerine hediye almak için Tatlı Bebe’ ye uğurlarlardı. Her bütçeye göre bebek ve çocuk giyimleri bulunurdu.  Bugün Tatlı Bebe yaslı.

İskenderun’un sevilen ve güler yüzlü esnafı geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. İskenderun’un tanınmış esnaflarından Feyruz ve Tuncay Tatlı’nın ağabeyleri merhum Semir Tatlı bu gün  bugün Çankaya Mezarlığında son yolculuğuna, dualar, hüzün ve gözyaşları arasında uğurlandı. Merhum Semir Tatlı’nın cenazesine Tatlı ailesi, sevenleri, esnaf arkadaşları ve dostları katıldı.

Ekogündem  Gazetesi ailesi olarak merhum Semir Tatlı’ya Allah’tan rahmet ailesine sevenlerine ve tüm dostlarına başsağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.