Hesop ve İskenderun Esnaf Odası Başkanları Deprem Sonrası Çalışmaları Değerlendirdi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

HESOP Başkanı Aziz Fatih Yılmaz ile İskenderun Esnaf Odası Başkanı Erol Akın, bir araya gelerek bölgede gerçekleştirilen deprem sonrası çalışmaları masaya yatırdı. İskenderun’da gerçekleşen toplantıda, her iki başkan da yaşanan depremin ardından bölgedeki esnafın karşı karşıya kaldığı zorlukları ve bu zorlukların aşılması için yapılan çalışmaları ele aldı.

 

Başkan Aziz Fatih Yılmaz, depremin ardından HESOP olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi vererek, “Esnafımızın yaralarını sarmak ve işlerine kaldıkları yerden devam etmelerini sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Destek paketleri ve çeşitli projelerle esnafımızı ayağa kaldırmayı hedefliyoruz” dedi.

 

Erol Akın ise, İskenderun Esnaf Odası olarak sahada aktif bir şekilde çalıştıklarını belirterek, “Depremin etkilerini en aza indirmek için esnafımızın yanında olmaya devam ediyoruz. İşletmelerin yeniden faaliyete geçmesi için gerekli adımları atıyoruz ve süreci yakından takip ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

Toplantıda, esnafın sorunlarına çözüm üretebilmek amacıyla işbirliğinin devam ettirilmesi konusunda da mutabakata varıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.