Saçlılar teknik hırdavat temininde bölgede lider

Published on:  /   Yorum yapılmamış

50 metrekarelik alandan 3500 metrekareye: Saçlılar Teknik Hırdavat

50 metrekare alanda başladığı hizmet yarışında bu gün 3500 metrekarelik alanda hizmet vermeyi sürdüren Saçlılar, 27 yıldan bu yana sektörün vazgeçilmezleri arasında yer almanın haklı gurunu yaşıyor.

Ticaret hayatına 50 metrekarelik alandan başlayıp Payas E 5 Karayolu üzerindeki 3500 metrekarelik geniş teşhir salonunda sürdüren Saçlılar Teknik Hırdavat, sanayi kuruluşlarına teknik hırdavat malzemeleri tedarik ediyor. Saçlılar Teknik Hırdavat, sanayi kuruluşlarına teknik malzeme sağlayan öncü firma olma özelliğini elinde bulunduruyor.

Teknik hırdavat temininde bölgenin lideri

Saçlılar Teknik Hırdavat, 50 metrekarelik mütevazı bir başlangıçtan 3500 metrekarelik devasa bir alana uzanan etkileyici bir büyüme hikâyesine sahip. Bu başarı, Saçlılar’ın sektöre olan bağlılığının, müşteri odaklı yaklaşımının ve sürekli gelişme çabalarının bir sonucu olarak hizmete yans

Müşteri Odaklı yaklaşımları ile sanayi kuruluşlarının tüm teknik hırdavat ihtiyaçlarını karşılayacak geniş bir ürün yelpazesi sunarak müşteri memnuniyetini ön planda tutan Saçlılar Hırdavat, değişen pazar koşullarına uyum sağlayarak ve teknolojik gelişmeleri takip etmeyi sürdürüyor.

Bölgesel pazarda önemli rol oynayan Saçlılar, Hatay ve çevresindeki illerde teknik hırdavat sektöründe liderliğini koruyor. Kalite ve güvenilir hizmet anlayışı ile firma, sektördeki itibarını da güçlendirerek bu günlere geldi.

Saçlılar Teknik Hırdavat’ın kurucusu ve sahibi Hulki Saçlı,  “Bölgesel liderlik, müşteri odaklı hizmet ve sürekli gelişimi kendimize şiar edindik. Özverili ve samimi yaklaşımlarımız ile Hatay ve çevre illerde teknik hırdavat alanında önemli bir yere sahibiz. Alanımızda lider olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu güne gelirken gösterdiğimiz titiz ve özverili çalışmalarımız titizlikle devam edecektir”  dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.