SAMANDAĞ YURTTAŞ HAKLARI PLATFORMUNDAN YETKİLİLERE TEŞEKKÜR

Published on:  /   Yorum yapılmamış

En çok muhtaç olduğumuz dönemde, bizi dinleyen ve anlayan yetkililere teşekkür ettiğini söyleyen Samandağ Yurttaş Hakları Platformu adına açıklama yapan  EKREM KAHİLOĞULLARI gazetemize yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

 “ Temmuz 2024 Çarşamba günü Sayın Belediye Başkanımız Emrah Karaçay’ın daveti üzerine yapılan halk toplantısında ruhsatsız ve kaçak yapıların yıkılacağına dair ifadeler bizlerde panik yaşatmıştı. Üzerinden deprem geçmiş, yıkıntılar arasından hayata tutunmak için uğraş içinde olan ve hala barınma sorununu çözememiş bizleri bu tür açıklamalar derinden üzmüştür. 

 

21 Temmuz 2024 Pazar günü Samandağ halkı, siyasi Parti temsilcileri, sendika, Dernekler, sivil toplum kuruluşları, esnaf odaları, kooperatif temsilcileri ile bir araya gelerek yıkıma ilişkin itirazlarımızı ve isteklerimizi dile getirmiştik. Bu toplantımıza katılan, destek veren bütün kurum, kuruluş ve kişilere teşekkür ederiz. Samandağ Belediye Başkanı Sayın Emrah Karaçay, sesimizi duyup İtirazlarımızı ve İsteklerimizi gerekli mercilerle iletti. Bizleri mağdur etmeyeceklerine dair açıklamaları, bilgilendirmeleri bizlere yaptı. Vatandaşların içinden geçtiğimiz bu zor şartlar altında yaşamlarının dağılmaması, bozulmaması için gösterdiği hassasiyet, çaba ve iyi niyet yüreklere su serpmiştir. Sorunlarımızın çözümüne verdiği katkıdan dolayı Samandağ belediye başkanı Emrah Karaçay’a teşekkür ederiz. Başta Çevre Şehircilik ve iklim değişikliği Bakanımız, Sayın Hatay Valimiz, Sayın Samandağ Kaymakamımız toplumun içinden geçtiği zorlu süreçte bizleri kendi vatanımızda evsiz, barksız bırakmadıkları için teşekkür ederiz.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.