Arsuz’da Kaçak yapılaşmada hukuki süreç bekleniyor!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, Arsuz’da kaçak yapılaşmaların kesinlikle yıkılacağını beklemesinin tek sebebinin hukuki süreç olduğunu belirtti.

İskenderun’da iş insanı Erva Motors işletmecilerinden Mehmet Çetin’in davet üzerine esnaf ve basınla bir araya gelen Belediye Başkanı Sami Üstün, burada esnaflarla samimi sohbet gerçekleştirirken, Gazetecilerin Arsuzla ilgili olan kaçak yapılaşma sorusu üzerine gelişmeleri tek tek anlattı.

Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, Arsuz’da deprem sonrasında ciddi bir yapılaşma oluştu. Herkesin şunu çok iyi bilmesini isterim ki Belediye olarak uygunsuz koşullarda yapılan tüm kaçak yapılan kesinlikle yıkılacak. Biz belediye olarak tutanağı tutuk mühürledik ve yıkıma gittiğimiz zaman durumu mahkemeye taşıyarak yürütmeyi durdurma kararı aldılar. Bizde mahkeme sürecin sonucunu bekliyoruz gelir gelmez yıkımlar başlayacak dedi.

İş insanı Mehmet Çetin ise Belediye Başkanı Sami Üstün’e çalışmasında başarılar dilerken, daha iyi bir arsuz’un olacağını düşünüyorum dedi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.