“CANER YAZAR ÖZGÜR OYNAR”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Çocuklar Duymasın ve Bir Çok Dizinin Senaristi Caner Güler ve Ünlü Oyuncu Özgür Ozan’dan Muhteşem Bir Komedi Oyunu “CANER YAZAR ÖZGÜR OYNAR” Kahkaha Tufanı İskenderun’lu Sanatseverlerle 31/08/2024 buluşuyor. İskenderun Belediye Kültür Sarayında sahnelenecek olan oyunu İskenderunlularla, Palmiye_Yapim Şirketi buluşturacak.

Televizyon seyircisi tarafından çok sevilen ve izlenen, “Ayrılsak da Beraberiz”, “Çocuklar Duymasın”, “Yarım Elma”, “Seksenler”, “Zengin Kız Fakir Oğlan”, “Yasemince”, “Papatyam”, “En Son Babalar Duyar”, “Emret Komutanım”, “Saklambaç” gibi onlarca dizinin senaristi Caner Güler, yıllar sonra tekrar sahneye çıkıyor.

Yazdıklarıyla çok uzun zamandır sizi güldüren oyuncu, şimdi de seyircinin hikayelerini interaktif biçimde, canlı yazarak, konuk oyuncusuna ve seyircilere oynatıyor.

Caner Güler, “Caner Yazar Özgür Oynar” isimli gösterisi hiç yapılmamış yepyeni bir format ile seyirci ile buluşacak. Bilet Temini için: 0531 706 7228

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.