Başkan Dönmez’den Gazeteciler Bayramı Ziyareti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında gazetecilerin bayramını kutlayan Başkan Dönmez, belediyenin son dönemde gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında da bilgilendirmelerde bulundu.

Başkan Dönmez, konuşmasında, gazetecilerin halkı bilgilendirme görevini en iyi şekilde yerine getirdiğini belirterek, “Sizler sayesinde vatandaşlarımızla aramızda güçlü bir köprü kuruyoruz. Emekleriniz için sizlere minnettarız” dedi. Belediye çalışmaları hakkında bilgi veren Dönmez, kentte yapılan projeler ve gelecekte hayata geçirilecek olan yatırımlar hakkında detaylı açıklamalarda bulundu.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ise Başkan Dönmez’e hitaben yaptığı konuşmada, gazetecilerin yerel yönetimlerle uyum içinde çalışmasının önemine vurgu yaptı. Atar, “Başkanımız Mehmet Dönmez’e ziyareti ve gazetecilerin gününü kutlaması nedeniyle teşekkür ediyoruz. Gazeteciler olarak bizler, halkın doğru ve tarafsız bilgilendirilmesi adına görevimizi en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz. Belediyemizin şeffaf ve katılımcı yönetim anlayışı ile halkımıza en iyi hizmeti sunma gayretinde olduğunu görmek bizleri memnun ediyor” ifadelerini kullandı.

Ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ve ikramlarla son buldu. Gazeteciler, Başkan Dönmez’e ziyareti ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.