İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Hizmet Binasının Tadilatına Başladı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti, Kültür Varlıkları Koruma Kurulu kapsamındaki hizmet binasının tadilat işlerine başladı. Bu önemli sürecin kazasız ve belasız tamamlanması için Cemiyet Yönetimi tarafından kurban kesildi.


İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, tadilatın başlaması dolayısıyla yaptığı konuşmada, hizmet binasının tarihî ve kültürel önemine vurgu yaptı. Atar, “Bu binanın İskenderun basını için büyük bir öneme sahip olduğunu biliyoruz. Amacımız, bu değerli yapıyı hem tarihi dokusuna sadık kalarak yenilemek hem de modern ihtiyaçlara uygun hale getirerek yeniden hizmete açmaktır,” dedi.
Başkan Atar, tadilat sürecinin başarıyla tamamlanması ve binanın en kısa sürede tam anlamıyla tekrar faaliyete geçmesi temennilerini dile getirirken, “Cemiyet olarak bu süreci yakından takip ediyoruz. Emeği geçen ve katkısı olan tüm arkadaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum,” ifadelerini kullandı.

Tadilatın kazasız ve sorunsuz bir şekilde tamamlanması dilekleriyle gerçekleştirilen kurban kesimi, Cemiyet üyeleri ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleştirildi. İGC Başkanı Diyap Atar, konuşmasının sonunda, binanın en kısa sürede tamamlanarak basın camiasına ve İskenderun halkına yeniden hizmet vermesini dört gözle beklediklerini belirtti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.