ÇALIŞKAN: HATAY’IN ANAVATANA KATILIŞI, MİLLETİMİZİN AZİM VE KARARLILIĞININ GÖSTERGESİDİR

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 ÇALIŞKAN: HATAY’IN ANAVATANA KATILIŞI, MİLLETİMİZİN AZİM VE KARARLILIĞININ GÖSTERGESİDİR

 

ÇALIŞKAN: GÜZEL HATAY’IMIZ İÇİN GAYRET GÖSTERİYORUZ

 

ÇALIŞKAN’DAN HATAY’IN ANAVATAN’A KATILIŞININ 85. YILDÖNÜMÜ MESAJI

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Hatay’ın Anavatan’a katılışının 85. yıldönümü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Çalışkan, mesajında Hatay’ın anavatana katılışının 85. yıldönümünü kutlayarak, “23 Temmuz 1939’da anavatana katılan Hatay’ın düşman işgalinden kurtuluşu, milletimizin azim ve kararlılığının en önemli göstergelerinden biridir.” dedi.

Milletvekili Çalışkan, mesajının devamında şehitleri de anarak, “Bu millî davada mücadele ederek bizlere bu vatanı emanet eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.” dedi.

Hatay’ın yakın zamanda yaşadığı deprem felaketine de değinen Çalışkan, “Yaşadığımız deprem felaketinin yaralarını bir an önce saracağımıza yürekten inanıyor ve güzel Hatay’ımızın yeniden ayağa kalkması için elbirliğiyle gayret gösteriyoruz.” ifadelerini kullandı.

Çalışkan, mesajının sonunda Hatay’ın milli dava olduğunu vurgulayarak, “Hatay hepimizin şahsî davasıdır.” sözleriyle Hatay’ın önemine dikkat çekti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.