“SÖZ VERDİK BAŞLIYORUZ HATAY’I GELECEĞE TAŞIYORUZ”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 BAŞKAN ÖNTÜRK İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, ilçe belediye başkanlarıyla bir araya gelerek Hatay genelinde hayata geçirilecek proje ve çalışmalarla ilgili bir toplantı yaptı.

HBB Kisecik Yerleşkesi’nde gerçekleşen toplantıda ilçelerin ihtiyaçları doğrultusunda yapılan plan ve projeler istişare edildi.

Koordineli bir şekilde bölge gözetmeksizin eşit ve birlikte çalışma vurgusu yapılan toplantıda Başkan Öntürk, önemli açıklamalarda bulundu.

“SÖZ VERDİĞİMİZ HİÇBİR PROJEYİ UNUTMADIK”

Toplantıda yaptığı konuşmada Başkan Öntürk, seçim süresince Hataylılara verdiği sözleri hayata geçirmek için hazırlandıklarının altını çizerek “Şimdi hazırı…
“SÖZ VERDİK BAŞLIYORUZ. HATAY’I GELECEĞE TAŞIYORUZ”.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), içme suyu kaybını minimum düzeye indirmek adına içme suyu hatlarında oluşan arızalara müdahalelerini sürdürüyor.

ALO 185 HATSU Çağrı Merkezi’ne iletilen ve tespit edilen arızalara müdahalelerin gerçekleştirildiğini belirten Genel Müdürlük, yapılan bildirimler neticesinde müdahale sürecinin hızlandırıldığını ve vatandaş memnuniyeti odaklı hizmetlerin devam ettiğini açıkladı.

İçme suyu kalitesini, iletimini iyileştirmek ve iletim sırasındaki kayıpların önüne geçmek için il genelinde şebekelerde bakım, onarım ve yenileme çalışmalarının sürdüğünü vurgulayan HATSU, onarım çalışmaları ile su iletiminin kayıpsız şekilde sağlandığını vurguladı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.