Hayallerinin pesinden koştu: Pelin Koyuncu şimdi güzellik kraliçesi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Bu yıl 23’üncüsü düzenlenen geleneksel Miss Mediterranean güzellik yarışmasında İskenderunlu güzel üçüncülük tacını giydi.

“Bundan sonra Türkiye güzellik yarışmalarına katılmayı düşünüyorum. İnanıyorum ki bu başarı, oyunculuk ve modellik kariyerim için yeni fırsatlar açacaktır” diyen Pelin Koyuncu 10 finalist arasından üçüncülük elde etti.

 

Sosyal Medya hesabından yaptığı paylaşım ile “Küçüklükten beri hayalini kurduğum şeyi yaptım.

Evet artık güzellik kraliçesiyim.

 

Hatay sizi temsil ettiğim için çok mutluyum.

 

Çalıştığım modellik yaptığım bütün firmalar ve yanımda olan herkese çok teşekkür ediyorum ” diyen Miss Mediterranean 3. Güzeli Pelin Koyuncu ve birbirinden güzel mankenler, ilgi odağı oldu. Jürinin üçüncü seçtiği İskenderunlu güzel Pelin Koyuncu, bu başarısı ve mutluluğunu ailesiyle paylaştı.

Üçüncülük kraliçesi Pelin Koyuncu, “Bundan sonra Türkiye güzellik yarışmalarına katılmayı düşünüyorum. İnanıyorum ki bu başarı, oyunculuk ve modellik kariyerim için yeni fırsatlar açacaktır” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.