15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma töreni

Published on:  /   Yorum yapılmamış

15 Temmuz darbe girişiminde yaşamını yitirenler anıldı. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma töreni Atatürk Anıt Alanında gerçekleştirildi. Anma töreni öncesinde İskenderun protokolü, anma yürüyüşünü halkla birlikte gerçekleştirdi.
İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, konuyla ilgili şunları söyledi: “Ve bu vatan uğruna canını veren tüm şehitlerimizin ruhuna Kuran-ı Kerim okunarak dualar edildi. Sayın Cumhurbaşkanımızın konuşmasının canlı olarak anıt alanında aktarılan törende sayın Kaymakamımız Murat Sefa Demiryürek, değerli protokolümüz ve kıymetli vatandaşlarımız ile birlikte şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet minnet ve şükranla anarken Türkiye Cumhuriyetinin ilelebet var olacağının mesajını verdik. Vatan Milletin, İrade Milletin.”
Protokol, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında mehteran eşliğinde düzenlenen Milli Birlik Yürüşüne ellerinde şanlı Türk Bayrakları ile birlikte katıldı.

default

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.