“HATAY’DA YOL DİYE BİR SORUN KONUŞULMAYACAK”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI DÖRT KOLDAN DEVAM

Hatay Büyükşehir Belediyesi şehir genelinde sürdürdüğü asfaltlama çalışmalarıyla yolları daha güvenli hale getirerek vatandaşların trafikte yaşayacakları olumsuzlukların önüne geçiyor.

HBB Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından 15 ilçe belediye başkanlıklarıyla koordineli olarak Hatay’ın tamamında sürdürülen çalışmalar kapsamında Antakya Odabaşı Mahallesinde 1,5 km beton asfalt serimi gerçekleştirilirken, çevre yolu ve Sanayi Sitesi arasında alternatif güvenli bir yol vatandaşların kullanımına sunuldu.

Ekipler Yayladağı Hisarcık Mahallesi’nde 4,7 km beton asfalt çalışmasına başlarken, karayoluna bağlanan yolu daha güvenli hale getirmeyi amaçlayan çalışmanın kısa sürede bitirilmesi planlanıyor.

Ayrıca Hassa Sapanözü Mahallesi bağlantı yolunda da 4,9 km sathi kaplama çalışması tamamlanarak bölgede yoğun bir şekilde kullanılan yol daha kullanışlı hale getirildi.

Yetkililer Başkan Öntürk’ün “yaz sonunda Hatay’da yol diye bir sorun konuşulmayacak” ifadesi ve talimatlarıyla başlanan çalışmalar kapsamında 2 aylık süreç içerisinde 1000 km asfalt serimi yapacaklarını vurgularken, yaz sonunda çalışmaların tamamlanacağını ifade ettiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.