Yıldırım ailesi Figen Yıldırım’ı son yolculuğuna uğurladı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun’un tanınmış ailelerinden Yıldırım ailesi, Figen Yıldırım’ı son yolculuğuna uğurladı.
Ayna İskenderun Kültür Sanat Derneği Başkanı Recep Yıldırım öğretmenimizin eşi Figen Yıldırım, 25 Haziran Çarşamba  ikindi namazının ardından sonra İskenderun Kaptan Paşa Camiinden kılınarak cenaze namazının ardından Asri Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı. Merhume Figen Yıldırım, bir süredir rahatsızlığı nedeniyle Adana’da tedavi görüyordu. 
Eğitim camiasının sevilen öğretmenlerinden Recep Yıldırım, eşi Figen hanımın vefatını ve acısını sosyal medya hesabından “Eşim, dostum yoldaşım” dediği Figen Yıldırım için “37 yıl. Yalın, gösteriş yapmaktan uzak durarak bize yakıştığı gibi yaşadık. Işıklar içinde uyu Eşim, dostum, yoldaşım Figen Yıldırım” şeklinde paylaşım yaparak acısını sevenleriyle paylaştı.
Alaz ve Ali Miraç Yıldırım’in anneleri Merhume Figen Hanım’a Allahtan rahmet, Kıymetli hocamız Recep Yıldırım ve kardeşi Sevilay Yıldırım’ın şahsında Yıldırım ailesine ve tüm sevenlerine dayanma gücü ve başsağlığı diliyoruz. Allah rahmet etsin. Işıklar içinde huzurla uyusun.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.