Denizlerin lezzetini keşfetmek için doğru adres: Denizce Balıkevi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İsa Şef Sizi Bekliyor!

Denizlerin lezzetini keşfetmek için doğru adres: Denizce Balıkevi, Siz de bu eşsiz deneyimi yaşayın!

İsa Şef Uzun, özenle seçilen taze balıkları ve mevsim balıklarının en tazesi ve lezzetlisini özel tarifleriyle müşterilerine sunuyor.

“Şehrimizin en taze ve en lezzetli deniz ürünlerini sunan balık lokantamız, misafirlerine unutulmaz bir gastronomi deneyimi sunuyoruz” diyen Denizce Balıkevi Lokantası şefi İsa Uzun, günlük taze balık çeşitlerimizi tatmak ya da özel soslarımızla hazırladığımız deniz mahsullerini denemek isteyen herkese ve her damak zevkine uygun bir seçenek sunuyoruz.

Çiğ balık satışımızın yanı sıra; suşi balık, ızgara balık, balık kızartma, balık çorbası, balık ekmek, balık burger, balık pizza, ahtapot ızgara çeşitlerini ve yanında çeşitli mezeleri bulabilirsiniz.

Deniz ürünleriyle hazırlanan zengin meze çeşitlerimiz, yemek öncesi iştahınızı kabartacak.  Kalamar tava, karides, ahtapot ve midye dolma gibi lezzetler, sofranızın vazgeçilmezi olacak.” dedi.

Kendilerine özel spesiyallerin lezzet tutkunlarının favorisi olacağını kaydeden Şef İsa Uzun, taze yeşillikler ve deniz ürünleriyle hazırlanan salatalarının, hafif ve sağlıklı bir öğün için ideal olduğunu belirterek “Deniz ürünleri ziyafetinizi, lokantamızın özel tatlılarıyla tamamlayabilirsiniz.” Diye konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.