KİMSESİZLERİN KİMSESİ OLMAYA GELİYORUZ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Sami Üstün seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Karaağaç dolmuş durağı ve Salı pazarında halk ile buluşan Üstün’e Karaağaç halkı büyük ilgi gösterdi.

Karaağaç dolmuş durağında dolmuş şoförleri ile bir araya gelen Üstün, sorunları dinledi ve 1 Nisan’dan itibaren sorunların çözümü için gerekli çalışmaları yapacağını söyledi.

Memleketle ilgili gerek memnuniyet ve sıkıntı gerekse güzellikler ile endişeler ilk duyacağımız kişiler aslında muhtarlığın bir alt kademesi olan şoför kardeşlerimiz olduğunu ifade eden Üstün, ‘‘Bugün bir esnafımızın sesi bizim sesimizdir, bizim sesimiz esnafımızın sesidir. Bizler bu coğrafyada sırt sırta vererek, el ele vererek bu güzelim ilçeyi daha huzurlu, daha keyifli, daha yaşanabilir bir ilçe yaratmak için elimden gelen ne varsa onu hep birlikte yapacağız.’’ dedi.

Üstün, ‘‘Bizim derdimiz seçim kazanmaktan öte alacağımız maksimum oyla kapısını çaldığımız mecralarda sesimiz daha gür çıksın istiyoruz. Bunun için aramıza kimse nifak sokamaz bizler can cana, sırt sırta bu yola çıktığımız kutlu yolda hep beraber başaracağız. Söz veriyorum, bu belediye kimsesizlerin kimsesi olacak, sosyal belediyecilik anlamında emin olun Hatay’ın incisi olacak.’’ şeklinde konuştu.

CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Sami Üstün, Karaağaç dolmuş durağında dolmuş şoförlerle bir araya geldikten sonra, Karaağaç Salı pazarını gezdi.
Vatandaşlar ile tek tek selamlaşan Üstün’e ilgi bir hayli fazla idi. Gerek alışveriş yapan vatandaşların gerekse pazarcı esnafının en büyük derdi hayat pahalılığı oldu. CHP iktidarında her şeyin çok daha güzel olacağını belirten Üstün vatandaşlardan destek istedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.