ÖNTÜRK: HATAY’I ORTAK AKILLA AYAĞA KALDIRACAĞIZ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehri Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Memur-Sen Hatay Teşkilatı ile kahvaltıda bir araya geldi. 

Memur-Sen Hatay İl Başkanı İsmail Bayrakdar, yönetimi ve sendika üyeleri ile bir araya gelen Öntürk’e AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, AK Parti Hatay İl Başkanı Mustafa Erdoğan ve Cumhur İttifakı Antakya Belediye Başkan Adayı İbrahim Naci Yapar eşlik etti.

 

Cumhur İttifakı HBB Başkan Adayı Öntürk, Antakya Hatay için söyleyecek sözü olan STK’ların fikirleri ışığında kenti el birliğiyle ve ortak akılla ayağa kaldıracaklarını belirtti.

 

Öntürk ayrıca seçim gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

Hatay’da hükümet eliyle konut ve işyeri inşaatları başta olmak üzere içme suyu, İskenderun’da sahil tahkimat çalışmaları, altyapı, ulaşım, eğitim ve sağlık konularında ciddi yatırımlar yapıldığını kaydeden Öntürk, bu hizmetlere paralel olarak hizmet üretmesi gereken Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet üretemez hale geldiğini ve mevcut yönetimin miadını doldurduğunu söyledi.

 

“HATAY İÇİN YAPARSAK BİZ YAPARIZ”

 

Hatay’da hizmet belediyeciliğini gerçek manası ile uygulayacak tek yapının kendileri olduğunu kaydeden Öntürk; “Önümüzdeki günlerde 45 bin konutu teslim edeceğiz. Hükümetimiz bu yılsonunda hak sahipliği sorununu çözme hedefi ile hareket ediyor. Bu hizmetlere paralel olarak altyapısı, içme suyu hatları, ağaçlandırması, sosyal donatı alanlarının yapılması gerekiyor. Ancak değil bu hizmetleri yapmak, vatandaşını adeta görmezden gelen bir yapı ile karşı karşıyayız. Oy yoksa hizmet yok diyen anlayışın Hatay’a katacağı hiçbir şey yoktur. Hatay için yaparsak biz yaparız. Biz Hatay’a karşılık beklemeden hizmet etme anlayışı ile hareket ediyoruz. Bu anlamda tüm vatandaşlarımızdan Cumhur İttifakı kadrolarına tam destek vermelerini bekliyorum. Hatay’ımızı STK temsilcilerimizin de fikirlerini alarak el birliği içinde ayağa kaldıracağız” ifadelerini kullandı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.