Kadınlar voleybol 2. ligi 15. grupta Hatay’ı temsil ediyorlar!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Kadınlar voleybol 2. ligi 15. grupta ilimizi temsil eden RASUS KIMYA HATAY KADIN VOLEYBOL TAKIMI hafta sonu konuk ettiği Antakya Belediyespor maçından 3-0 Galip ayrıldı maçın tamamına hakim olan ilimiz temsilcisi rasus kimya Hatay voleybol kulübü rahat kazandığı maçın ardından ligde 6 maçta 5 galibiyet almış oldu ve ligde 18 puan alan alpedo Kahramanmaraş voleybol kulübünün ardından 15 puanla 2 sıraya yerleşti.


Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Erdal Sahillioğlu ” kadınlarını geri bırakan toplum geride kalmaya mahkumdur. Bizİm için gençlerimiz en çok ta toplumsal açıdan büyük değer görmesi gereken kadınlarımız önem arz etmektedir. Kulüp olarak “VAR BİR HAYALİMİZ” diyerek çıktığımız yolda önemli ve güzel bir maçın galibiyet sevincini yaşadık. Bir başarı, bir galibiyet, bir sevinç olarak hedefe bir adım daha yaklaştık. Zorlu durumlarla baş etmeyi, birlikte oynamayı öğrenmemiz gereken bir dönemdeyiz. Genç ve yeni bir takımız. Bu tarz maçlar bizi güçlendiriyor. Biz bu takımı çok seviyoruz. Bu ruhu korumamız lazım” ifadelerini kullandı.
”Baş Antrenör Mehmet Bekmez,geleceğin Hatay’lı voleybolcularını biz yetiştiriyoruz.
Öncelikle maçın başından sonuna kadar üstünlüğünü koruyan sporcularımızı kutluyorum. Bizleri tribünlerde yalnız bırakmayan Sporseverlere teşekkür ederim. Play Off yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bizlere bu imkanları sağlayan kulüp başkanımız sayın Erdal Sahillioğlu’na ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Haftaya Gaziantep deplasmanında Zeugma spor ile oynayarak 1. Devre müsabakalarını bitirmiş olacağız dedi..

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.