Kadınlar kendilerini mağdur etsin diye mi erkekleri yetiştiriyor? “Söz erkeklerde” dediler!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

“Söz sırası erkeklerde imiş… “Kendilerini mağdur eden erkekleri kadınların kendisi yetiştiriyor” diyerek yola çıkan iki arkadaş merak ve ilgi uyandıracağına inandıkları bir proje için yola çıktılar. Program hazırlık aşamasında 2023 yılı ile çekimlerinin bir kaç bölümü yayınlanarak yaygın bir televizyon kanalında ekranlara geleceği ve seyircisi ile buluşması bekleniyor.

İlk bölümünün ana teması; adaletin ve duyguların yerine getirilebilmesi için duygulardan çok mantığa vurgu yapılan olan ‘Söz Erkeğin’ isimli program ile ilgili bilgi veren Programın Yapımcısı Mehmet Ali Arslan ve Yapım Koordinatörü Halil Açıkyol; “Mağdur olan kadınlar, kendilerini mağdur eden erkekleri yetiştiriyor. Merak ve ilgi uyandıracak olan programda erkekler konuşacak” dedi.

Arslan Yapım Prodüksiyonun üslendiği programın yapımcısı Mehmet Ali Arslan, yapım koordinatörü Halil Açıkyol olurken, Gül Akın programı hazırlayacak ve aynı zamanda suculuğunu üslenecek.

Haftada bir gün yayınlanacağı belirlenen programın süresi 90 dakika olarak belirlendi. Projenin konusuna ilişkin açıklama yapan Yapımcı Mehmet Ali Arslan ve Yapım Koordinatörü Halil Açıkyol, “Toplumu oluşturan bireylerin yaşamış olduğu psikolojik yapının bireyde ne gibi suç unsurları oluşturabileceği! Öte yandan ekonomik şiddetin cinsiyet ayrımı yapılmadan ele alınırken, karşı cinse psikolojik şiddete de değinilecektir. Söz Erkeğin adlı projemizde kalbinizdeki dili değil aklınızdaki dili konuşturacağız. Söz Erkeğin adlı projede konuklarımız ve seyircilerimizle birlikte yer yer mizahi sohbetler gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

Proje ile Adalet ve duyguların yerine getirilmesi için duygulardan çok mantığa vurgu yapıldığına dikkat çeken Arslan ve Açıkyol, toplumda kadınların mağduriyetine ilişkin genelde kadınların konu olduğunu, günümüzde dünyanın her yerinde çocuk ve kadınların konuşulduğunu ve mağduriyetlerinin dile getirildiğini söyleyerek “Kadınlar mağdur. Kadınları mağdur eden o erkekleri, mağdur olan kadınlar büyütüyor. Erkek hayatı tavla gibi yaşarken, kadınlar neden satranç oynar acaba? Bu programda gerçekler konuşulacak, bu programda erkekler konuşacak ve bu programda yanlışlarımızın farkına varacağız ya da çocuklarımızın babalarının sesini duymazdan geleceğiz” dediler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.