Lojistik sektöründe çalışmalarını sürüdüyor… Mehmet Ünlü’den Dijital Pazar yeri girişimi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Anadolu Ekspres Lojistik A.Ş. tarafından oluşturulan dijital Pazar yeri girişimi www.wezzomart.com adı yakın bir zamanda faaliyete geçmeyi hedefliyor.
Türkiye üzerinden takip edilen dijital Pazar; www.wezzomart.com ‘un diğer dijital pazar yerlerinden avantajları olduğunu belirten Anadolu Ekspres Lojistik A.Ş kurucusu Mehmet Ünlü, “Sizin işletmeniz bizim işletmemizdir. Yenilikçi, alanında en yüksek standartlarda hizmetlerimize kadar her şeyi bir araya getirdik. Bu bağlamda; Türkiye’de üretilen ürünleri ve markaları uluslar arası pazarlardaki müşterilerine sorunsuz bir e-ticaret deneyimi sunmak üzere yola çıktık” dedi.


İnternette satıcılarının dijitalleşmesini destekleyerek, yerel üreticilerin güçlendirilmesine katkı sunmayı hedeflediklerini vurgulayan girişimci İş insanı Mehmet Ünlü, “Bu bağlamda kadınların da dijital ekonomi ve üretime katılımlarını savunduklarını ifade ederek internet ortamındaki Pazar yerlerinden farklı ve avantajlı imkanları sunduklarını belirterek; “Sitemizde mağaza açmak ücretsizdir. Türkiye pazarına ilave olarak yeni bir Pazar alanı ile (Irak ve Suriye ) sunmaktayız. Sitemiz üzerinden yapacağınız satışlarınızda komisyon (%0 komisyon) alınmayacak. Kargolarınız size en yakın toplama merkezlerimize kabul edilecektir. Fatura kestiğiniz taraf Türkiye’deki firmamız olacağından tüm ihracat süreçleri tarafımızca yürütülecek ve ödemeleriniz 14 gün içerisinde ve zamanında yapılacaktır.” Dedi.
Mehmet Ünlü; büyümeyi sağlayan ve verimliliği ve kârlılığı artıran iş operasyonları yönetme, muhasebe ve finans operasyon yönetimi, iş verimliliği gibi alanlarda hatırı sayılır deneyime sahip, aynı zamanda liderlik, iletişim ve halkla ilişkiler alanındaki deneyimlerinin yanı sıra madencilik, enerji, inşaat, liman, lojistik olmak üzere üretim sektörlerinde deneyimli bir isim olarak göze çarpıyor.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.