Arsuz Turizm ve Kültür Derneği’nden İTSO Ziyareti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Arsuz Turizm ve Kültür Derneğinden İTSO’ya Hayırlı Olsun Ziyareti
“Arsuz’un Gelişmesi için El Birliği”

Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hasan Arslan, ile derneğin yönetim kurulu üyeleri İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Meclis Başkanı Zeki Altun, Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hasan Arslan, ile derneğin yönetim kurulu üyelerini nezaketle karşıladılar. Ziyarette,Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hasan Arslan Derneğinin amacı hakkında bilgiler vererek; yeni dönemde Arsuz’la ilgili projelerinin hız kazandığına dikkat çekti.

Dernek Başkanı Hasan Arslan ziyarette yaptığı konuşmasında “Arsuz’un başta turizm, tarım ve eğitim konularının gelişmesi adına çalışmalar yapıyoruz.İlçemizde ihtiyacı hissedilen yüksek okulun hayata geçmesi içinbirlikte hareket edilmesi gerektiğine inanıyor, bu konuda gerekli çalışmaların yapılmasını umut ediyoruz. Ayrıca Arsuz’da kurulacak olan Tarım OSB’nin de Arsuz ve bölgemiz ekonomisinin gelişmesine önemli katkı sağlayacağını temenni ediyor, bu konudaki girişimleriniz ve destekleriniz içinde ayrıca teşekkür ediyoruz. Bu vesile ile şahsınızda İTSO Yönetimini bir kez daha tebrik ediyor, yeni dönemde bölgemiz adına önemli projeler gerçekleştireceğinize inanıyoruz” dedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “Bölgemizin önemli turizm şehri olan Arsuz’un gelişmesi için el birliği ile hareket edilmesi gerektiğine inanıyoruz.Arsuz Deniz Turizmi ve ulaşımı içinhızla gelişiyor ve büyüyor. Bunun yanında Arsuz bölgesi tarım yönünden de önemli bir potansiyele sahip. İTSO olarak Arsuz’a kurulacak olan Tarım Organize Sanayi Bölgesinin hayata geçirilmesi noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki yıllarda Arsuz’un ekonomik, sosyal ve kültürel yönden daha da gelişeceğine inanıyor, dernek olarak Arsuz adına yapmış olduğunuz çalışmalar için de ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.
Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hasan Arslan ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Meclis Başkanı Zeki Altun, Meclis Üyesi Zeki Aytaş yer aldı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.