Türkiye Bu Sıkıntılı Tablodan Başarıyla Çıkacak

Published on:  /   Yorum yapılmamış

ATSİAD Başkanı Mithat Ceritbinmez ve Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Milletvekili Abdulkadir Özel ile Başkan Fatih Tosyalı: Türkiye Bu Sıkıntılı Tablodan Başarıyla Çıkacak

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Akdeniz Tüccar ve Sanayici İş insanları Derneği (ATSİAD) Başkanlığına seçilen Mithat Ceritbinmez başkanlığındaki yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Ekonomi politikaları, enerji ve yatırım ile imar konularının ön plana çıktığı ziyarette ATSİAD Başkanı Mithat Ceritbinmez ve yönetim kurulunun soru ve önerilerini dinleyerek açıklamalarda bulunan Milletvekili Abdulkadir Özel, enerji açığının kapanması için tüm alternatifler üzerinde çalışmaların sürdüğünü belirterek, “Tüm engellemelere rağmen Akkuyu Nükleer santralden sonra, büyük bir keşif olan doğal gaz rezervinde olduğu gibi, petrol aramalarında da başarılı olacağız. Buna inanıyorum” dedi.
ATSİAD Başkanı Mithat Ceritbinmez ve yönetim kurulu üyelerinin kapıda karşılayarak ağırladıkları Vekili Özel ile Başkan Tosyalı, pandemi şartları, ekonomide yaşanan dalgalanmalar rağmen Türkiye’nin üreten gücünü gösterdiğini ve yeni ekonomi politikasında da olumlu sonuçlar alınmaya başladığını yatırımcı işinsanlarına anlattılar.
Başkan Mithat Ceritbinmez, Vekil Özel ile Başkan Tosyalı’nın sürekli hakla içiçe, işdünyasının sorunlarına çözüm üreten, bölgeye önemli projeler kazandırmak için mücadele eden duruşlarını takdirle izlediklerini belirterek, sorunların merkezi hükümete aktarılması ve çözüme kavuşturulması yönünde sundukları katkılardan dolayı teşekkür etti.
Başkan Ceritbinmez, geçtiğimiz günlerde Covid 19 virüsüne maruz kaldıkları açıklanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerini Vekil Özel ve Başkan Tosyalı’nın şahsında iletti.
Başkan Tosyalı da, bir belediye başkanı olmanın ötesinde sanayici kimliğiyle yaptığı değerlendirmede, düşük faiz yüksek kur politikasının enflasyonun frenlenmesinde etkili olduğunu belirterek, yeni ekonomi politikasının başarılı olacağına olan inancını ifade etti.
Milletvekili Abdulkadir Özel ile Başkan Fatih Tosyalı, toplantının ardından ATSİAD yönetim kurulu ve üyeleriyle birlikte öğle yemeği yediler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.