WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW COLUMNS FROM wp_users LIKE 'author_order'

WordPress veritabanı hatası: [Duplicate column name 'author_order']
ALTER TABLE wp_users ADD `author_order` INT( 4 ) NULL DEFAULT '0'

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (66779) ORDER BY t.name ASC

İskenderun ADD: “Gökyüzünde yıldızlar bu ülkede Mustafa Kemaller tükenmez.” | Ekogündem Gazetesi

İskenderun ADD: “Gökyüzünde yıldızlar bu ülkede Mustafa Kemaller tükenmez.”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Milli Mücadele’yi başlatmak için ilk adımı attığı Samsun’da Atatürk anıtına saldırı yapanları kınadı.

Samsun’un İlkadım ilçesinde kentin simgesi haline gelen ve Atatürk’ün şahlanmış at üzerinde betimlendiği anıta, saldırı yapan iki kuzenin önce anıttaki atın ayaklarına halat bağladığı,  halatın diğer ucunun otomobile bağlanarak çekmek suretiyle anıtın yıkılmak istenmesi tüm Türkiye’yi ayağa kaldırmıştı.

Atatürkçü Düşünce Derneği İskenderun Şube Başkanı Fahrettin Turhaner, yaşanan olayın çok çirkin olduğunu belirterek  “Ne yaparsanız yapın bu ülke insanı size gereken cevabı hep birlikte güçbirliğiyle verecektir.” dedi ve tepkisini  şu görüşlerle dile getirdi:

“Heykellerini kırabilirsiniz yıkabilirsiniz ama asla bu milletin kalbinden Atatürk sevgisini sökemezsiniz. Yurdumuzu işgal edenler onların işbirlikçileri Mustafa Kemal ve Onun dava arkadaşları için katli helal fetvası veren keşke yunan kazansaydı diyen demokrasi Cumhuriyet düşmanları yenilgiyi asla unutmadılar. Heykele saldırının arkasında Mustafa Kemalin kurduğu Cumhuriyete laik demokratik ülkeye bağımsızlık için kanını canını vermiş şehit ve gazilerimize onun fikirlerine saldırı vardır. Ne yaparsanız yapın bu ülke insanı size gereken cevabı hep birlikte güçbirliğiyle verecektir. Laik demokratik cumhuriyet sonuna kadar yaşayacaktır. Gökyüzünde yıldızlar bu ülkede Mustafa Kemaller tükenmez.”

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.